Què passa amb l’amor d’una parella quan arriben als 40?

Aquest és el punt de partida de “Crazy Stupid Love”, que, a més, aborda intel•ligentment com es viu l’amor en altres edats de la vida, encara que no està exempta de clixés. Així, aquesta comèdia romàntica, que –tot s’ha de dir- és una mica tramposa perquè pugui funcionar tota la trama amb sorpreses incloses, és més romàntica que comèdia. Això sí, amb uns punts d’humor molt ben col•locats durant el metratge, que podria ser un punt excessiu (dues hores).


El que també ajuda a mantenir l’interès quan la trama baixa d’intensitat són les interpretacions de tot el repartiment. Steve Carell, que és l’actor ideal per transmetre aquest personatge que al principi es troba totalment descol•locat i desborda patetisme. Una esplèndida Julianne Moore, que broda una dona en plena crisi dels 40. La parella jove, la sempre estupenda Emma Stone, una de les actrius de moda a Hollywood i Ryan Gosling, el guapo de torn. A més, uns secundaris de luxe passats de voltes com Kevin Bacon i Marisa Tomei.

El cinema de Hollywood busca reinventar-se per poder explicar les mateixes històries de sempre i que ens semblin noves i aquest n’és un bon exemple. Així, si aneu a veure “Crazy Stupid Love” podeu riure a estones, potser us cau alguna llagrimeta, però segurament passareu una bona estona veient una pel•lícula agradable i divertida.