Aquesta setmana parlarem exclusivament del Festival de Sant Sebastià al programa. Per això destacarem algunes estrenes al nostre blog.

"Machete" fan made
Per part meva, m’agradaria parlar de “Machete”, el retorn de Robert Rodríguez al cinema d’acció adult que tenia abandonat des de “Planet Terror”. Així que ja fa 3 anys d’aquella pel•li de zombis passada de voltes protagonitzada per una tia amb una metralleta per cama.

Encara no he pogut veure “Machete”, però estic segur que Rodríguez no defraudarà el públic que busca acció trallera amb tocs d’humor. No descobriré a ningú que aquest director nascut a Austin (Texas) és un destraler del cinema i que en les seves pel•lícules prima el ritme en detriment del raccord. Així ho promet el tràiler, que descobreix masses coses de la trama pel meu gust. Esteu avisats.


“Machete” és un personatge rescatat de la trilogia del “Mariachi”. Concretament, sortia a “Desperado” tirant ganivets infinits a Antonio Banderas. L’interpreta un etern secundari del cinema d’acció, Danny Trejo, cosí carnal de Rodríguez, que finalment li han ofert un paper de protagonista.

Així que trets i ganivetades a cabassos, xurris a palades, i un parell de escenes de nus molt esperades: les de Jessica Alba i Linsay Lohan.


Per als amants de l’acció, “Machete” és l’estrena de la setmana.