Perquè no només d’autor viu el cinèfil. Per als amants del cinema de gènere també hi ha opcions variades aquest estiu, una mica de tot:


Ciència-ficció:


Splice” de Vincenzo Natali. El director de “Cube” i “Cypher” ens proposa una historia d’un monstre, un Frankenstein creat del no res, que farà les delícies dels amants dels abusos de la genètica. Una pel•lícula diferent i suggerent que va guanyar el premi als millors efectes especials en el Festival de Sitges 2009.

Estrena 30 de juliol.


Terror:


Però abans de poder anar a veure “Splice”, s’estrena una preqüela d’un clàssic dels 80: “Pesadilla en Elm Street: El origen”, en què Freddy Krueger ha canviat de cara, i ja no l’interpreta el mític actor Robert Englud, sinó Jackie Earle Haley, que ja va interpretar un altre personatge mític, el Rosharch de “Watchmen”. El film està produït per Michael Bay.


Estrena 23 de Juliol.


Animació:


Una altra estrena del 23 de Juliol és “Toy Story 3”. Pixar no defrauda ni petits ni grans.


Més terror:


“Dead Snow“ aquí anomenada “Zombies nazies” ja es va poder veure al festival de Sitges i va decepcionar una mica després de l’expectació causada, però els zombies no fallen mai, si el que voleu anar a la xarcuteria.

Estrena 6 d’agost


Acció:


Un senyal de la falta de creativitat en el cinema actual és el fet d’haver de recuper els èxits dels 80 contínuament. “Predators” n’és un altre exemple. Aquesta versió dóna una volta de rosca més a aquests alienígenes aficionats a la caça. I aquesta continuació remet més a la primera pel•lícula protagonitzada per Arnold Schwarzenegger. Els caçats tornen a la jungla aquesta vegada molt més exòtica, i, a més, canvien Schwarzenegger per Adrien Brody.

Estrena 13 d’agost.


Tornarem al setembre amb les piles renovades. Bon estiu!