Fa unes setmanes el programa "Divendres" es va posar en contacte amb nosaltres, perquè els féssim arribar una felicitació pels seus 500 programes.

La felicitació consistia en una petita gravació d'uns 10 segons en un indret destacat del poble o ciutat en el que ens trobem. Nosaltres vam decidir participar en la felicitació, ja que seguim el programa "Divendres" a través d'Internet.

Primer volíem felicitar el programa envoltats de neu, i és per això que vam esperar uns dies a tenir neu, però aquest any està sent molt excepcional a Ithaca, i no hi ha neu (l'any passat al febrer teníem mig metre!!). Total, que vam haver de gravar sense neu!

L'indret escollit va ser el Campanar de Cornell University, element característic del paisatge a Ithaca.

Vam gravar el nostre vídeo entre les mirades de la gent del carrer i els nostres riures! Gravar és difícil! Sempre se t'escapa el riure o t'equivoques en alguna paraula!

En el vídeo, felicitàvem el programa i en especial les intervencions del professor Xavier Sala i Martín, que seguim cada setmana.


La sorpresa va ser que el dijous dia 9 de Febrer, el Xavier Coral va voler donar una sorpresa a Sala i Martín, i li va posar el nostre vídeo en directe!

Ueeee!! Repte aconseguit!! havíem sortit a la TV!! i ara ja podem dir que Sala i Martín ens coneix!! o almenys, que ens ha vist la cara!! Sembla mentida, que una cosa tant simple, faci tanta il•lusió!!

Ja hem dit a tothom que hem sortit a la TV i ara ho volíem compartir també amb tots vosaltres!

Aquí teniu l'enllaç! Sortim al minut 8.20.

David i Laura
________________________________________________________________________________________________
Foto 1: Cartell del Divendres.
Foto 2: La nostra aparició al programa.