Són els últims dies de Cabaret elèctric... A l’estiu fa massa calor per mantenir tots els focus del nostre escenari en funcionament i abaixarem el teló. Però continueu asseguts a la vostra butaca perquè això encara no s’ha acabat! Encara queden els últims números del nostre xou nocturn abans de treure’ns el maquillatge i les “boes” de plomes de les espatlles...

Avui dilluns ens visitarà el jove dissenyador industrial, grafista i animador audiovisual Edu Puertas. Amb ell donarem vida a ninots de plastilina i inventarem mobiliari de colors i de formes futuristes. A més, coneixerem la història del hip-hop i les anècdotes més curioses del mític local de l’Hospitalet, el Depo.

Dimarts pujarà a l’escenari la poeta lleidatana Dolors Miquel i li demanarem que ens reciti alguna de les seves peces. També ens acompanyarà l’Àlex Gorina. Analitzarà la cartellera cinematogràfica amb la passió que el caracteritza. Esperem que deixi alguna pel•lícula sencera...

I encara que la xafogor ens ho posi difícil, dimecres també hi ha Cabaret. L’actualitat del dia la inaugurarà el Roger Seró amb un retrat d’un dels personatges més importants de la cultura francesa del segle XX, Serge Gainsbourg. Seguirem el programa conversant amb el reputat coreògraf Iago Pericot, que amb l’espectacle La Venus de Willendorf ha volgut parlar de la violència a través del cos i la dansa al TNC.

I acabarem la nit amb allò que estàveu esperant des de fa setmanes! Dimecres amb l’Elisenda Fontarnau sabrem quins oients són els guanyadors de les tres càmeres Lomo que sorteja el Cabaret per fer les millors fotos de l’estiu.

Finalment, dijous, última funció cabaretera!

Les actuacions musicals de les Me and the Bees i de Míster Fúria de The Pinker Tones ens faran ballar mentre el Josep Sucarrats cuinarà i prepararà còctels. Més tard, l’Òscar Broc punxarà música de festa i tots els seccionistes del programa participaran en una actuació especial que tindrà un públic de luxe: vosaltres a l’estudi.

Quatre dies de festa, música, cultura i, sobretot, sentit de l’humor!