S’acosta l’estiu, i gairebé tothom se’n va de vacances i vol tenir un record dels seus viatges o excursions. Al “Cabaret elèctric”, som tan egoistes que no volem que us oblideu de nosaltres ni durant el vostre temps d’oci.

Així que, gràcies a LOMO, sortegem 3 càmeres de fotos entre els oients que ens envieu fotografies de temàtica lliure i amb el format que vulgueu sobre què significa per vosaltres el “Cabaret”, o què feu quan l’escolteu, o què us recorda, o sobre el que us agrada més del programa. Vaja, una foto cabaretera. A mesura que anem rebent les fotografies, les penjarem al Facebook del programa i al blog, i farem un sorteig de les 3 càmeres entre les fotografies que ens agradin més.

Les fotos les heu d’enviar abans del 12 de juliol del 2010 a cabaretelectric@icatfm.cat.

Hi haurà 3 premis que es lliuraran abans del 15 de juliol.

1r premi: Diana F+

Què xula que és!!!

2n premi: Diana Mini con Flash.

Totes les minis fossin com aquesta

3r premi: Fish Eye 2.

La càmera que enganya

La presidenta del jurat serà Elisenda Fontarnau, fotògrafa i seccionista del programa que ens parla cada setmana de fotografia contemporània. I el jurat estarà format per la família del “Cabaret”: Roger Seró, Albert Miralles, Pepa Ferrer, Mireia Izard, Josep Maria Marsà i Montse Virgili.

Les càmeres LOMO

Ja fa temps que veiem a tothom amb càmeres digitals. Tenen èxit. És evident que es poden fer bones fotos amb aquestes càmeres, i a més, en podem veure el resultat immediatament, però també és cert que s’ha perdut la màgia de la fotografia i, el que és més important, fer aquella foto que tenim al cap però que amb les càmeres digitals és molt difícil aconseguir. Les càmeres LOMO són automàtiques, d’alta sensibilitat, capaces de registrar color i moviment sense flaix i sense deformació. Amb la LOMO es poden fer fotos informals i despreocupades. No hem d’estar pendents de res. Allò que alguns considerarien un defecte o un accident com per exemple les saturacions de colors i els defectes òptics, la LOMO ho converteix en un tret particular i artístic. Aquesta càmera russa ja amaga una autèntica legió de fans. Podeu visitar el seu web.
Per cert que aviat obrirà la Lomography Embassy a Barcelona, al carrer d’en Rosic, núm. 3 del barri del Born de Barcelona!!