Una experiència d’art, internacional i única a Barcelona... La trobem al Born i s’anomena Estudi Nómada. Allí 12 artistes conviuen, treballen junts, i a poc a poc han dissenyat aquest espai, el seu espai.
La culpa és d’un escriptor, capità i periodista holandès, Arnou Kredit. Un dia va decidir venir a Barcelona amb el seu vaixell, des d’Holanda. Va navegar fins aquí i ara viu al seu vaixell, i crea en aquest Estudi Nómada.
Amb ell trobem l’artista visual holandesa Iris Tonies; l’argentina Lorena Franzoni, artista gràfica; una dissenyadora d’animació canària, Hissora Linse González; un artista audiovisual xilè, Gonzalo Tugas; un director de teatre espanyol, Anton Coimbra; unes arquitectes nòmades italianes... I així fins arribar a un total de 12 creadors de diferents disciplines.
A banda de fer la seva feina en aquest estudi, organitzen molts esdeveniments. Un d’especial és l’INKTHESKY. Són 4 hores d’animació, projectada al sostre, on els 30 convidats que tinguin la sort de poder-hi anar, s’estiraran a terra en uns coixins i podran gaudir, com si es tractés d’una pel•lícula, d’aquestes imatges projectades, mentre miren al cel.
Si voleu conèixer-los a ells i al seu espai, us en parlarem aquest dimecres al Cabaret Elèctric.

Estudi Nómada