Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


Resultats de la cerca


Categories: Aran Comín , Chichester
Escrit per: blogeuropa
La Catedral i la Universitat de Chichester uneixen forces per organitzar una nit plena de cultura en un espai inquietant com és aquesta construcció del segle XI en la foscor. L'objectiu de l'esdeveniment “Nit a la Catedral” és que els joves perdin la por a entrar a l'església, tot plegat amb l'ajuda d'actuacions musicals en directe, dansa, poesia i art.


Categories: Aran Comín , Chichester
Escrit per: blogeuropa
Les “charity shops” són un model de botiga molt actiu a Anglaterra. Aquests establiments reben donacions de la comunitat que després venen a preus molt assequibles per tal de recollir diners per a l’organització benèfica a la qual pertanyen. Els treballadors són voluntaris i s’encarreguen d’atendre les compres dels clients, ja siguin llibres, joguines, roba, complements o el que en diuen “bric-à-brac”.Categories: Aran Comín , Chichester
Escrit per: blogeuropa
Independitzar-se i viure amb altres companys, adaptar-se als costums del país, estudiar en una llengua que no és la teva… així és la vida d'un Erasmus. Però com és un Erasmus en una ciutat petita d'Anglaterra com Chichester? Avui em podreu acompanyar al llarg d'un dia qualsevol durant la meva estada a la universitat d'aquesta ciutat. Anirem a comprar al supermercat, passejarem pels carrers del centre, sortirem a fer unes pintes… però on quedarà l'estudi?