Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Gerard Castañé
Escrit per: blogeuropa
Visitem la localitat anglesa de Ormskirk, on destaca el pa de gingebre com a símbol del poble. El misteri que envolta la recepta d'aquest pa, que es remunta a principis del segle XIX, encara el fa més singular.

Categories: Gerard Castañé
Escrit per: blogeuropa
Liverpool ha estat lligat històricament amb el comerç marítim i, per commemorar aquesta llarga relació, la ciutat organitza cada any un gran esdeveniment: el River Festival. Concerts de música, parades de menjar de tot tipus i representacions artístiques del més alt nivell omplen de gent el passeig situat just al costat del riu Mersey.

Categories: Gerard Castañé , Londres
Escrit per: blogeuropa
La forta relació comercial que enllaçava les ciutats de Liverpool, Xangai i Hong Kong va provocar l'arribada de mariners procedents de la Xina. Uns mariners que, al llarg del segle XIX, es van anar establint en territori britànic i van construir el barri xinès més antic d'Europa: el Chinatown de Liverpool.

Categories: Gerard Castañé
Escrit per: blogeuropa
John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr es van unir per formar un grup de música rock a principis de la dècada dels 60. Eren els inicis d'una banda que va canviar la història de la música i, també, la de la ciutat de Liverpool. Començava la llegenda dels Beatles.
       
|