Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Maria Casas , Cassino
Escrit per: blogeuropa
Centrant-nos en la gastronomia italiana, hi trobem la pizza com a element essencial. Al sud d'Itàlia va ser on es va fer la primera pizza. Nàpols és la ciutat que va aconseguir que aquest menjar es convertís en el preferit a tot el món. De pizza, en pots menjar a tot arreu, però una bona pizza només te la pots menjar a Itàlia. A més, la pizza preferida de tothom és la margarida, la pizza per excel·lència, i tothom qui en menja la descriu com la que no falla mai.

Categories: Maria Casas , Cassino
Escrit per: blogeuropa
A poc més d'una hora de Roma hi ha la ciutat de Cassino, coneguda per l'Abadia de Montecassino, un monument cèlebre perquè és la font de l'orde benedictí. Una sèrie de bombardejos el van destruir fins a tres cops durant la Segona Guerra Mundial, i van marcar, així, el començament d'una de les etapes més conegudes de la història italiana, la batalla de Montecassino. Són moltes les persones que han intentat recuperar la verdadera ciutat de Cassino i han fet tot el possible perquè tothom senti més pròxima la història d'aquells que van viure el bombardeig.

Categories: Maria Casas , Cassino
Escrit per: blogeuropa
El Nadal és l'època en què el carrer s'omple de més turistes, però a la via San Gregorio Armeno de Nàpols és destacable la quantitat de persones que visiten el carrer, tant se val si és juny com desembre. L'original pessebre neix a Nàpols, i és aquí on trobem escultors, platers i dauradors que treballen durant tot l'any perquè les seves obres estiguin presents a les cases només dues setmanes a l'any.

Categories: Maria Casas , Cassino
Escrit per: blogeuropa
Des de fa 3 anys Gaeta és coneguda com la ciutat amb les millors llums de Nadal de tot Itàlia. Així, la Favole di Luce és un seguit d'esdeveniments, llums, esports i gastronomia que converteixen la costa italiana en autèntica màgia i fantasia. Aquest any, ha decidit centrar-se en el mar, principal referent de Gaeta, i és així com ha donat sentit i il·lusió a unes festes que, any rere any, són molt esperades per tothom.

Categories: Maria Casas , Cassino
Escrit per: blogeuropa
Des de fa 3 anys Gaeta és coneguda com la ciutat amb les millors llums de Nadal de tot Itàlia. Així, la Favole di Luce és un seguit d’esdeveniments, llums, esports i gastronomia que converteixen la costa italiana en autèntica màgia i fantasia. Aquest any, ha decidit centrar-se en el mar, principal referent de Gaeta, i és així com ha donat sentit i il·lusió a unes festes que, any rere any, són molt esperades per tothom.
       Següent
|