Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Marta Casado , Lausana
Escrit per: blogeuropa
Gairebé un 30% dels habitants de Suïssa són d’origen estranger, principalment italians, alemanys, francesos, portuguesos i espanyols. La majoria emigren a la confederació helvètica per tenir millors salaris, ja que el salari mitjà ronda els 6.500 euros. Tot i això, el nivell de vida en general és molt elevat.

Categories: Marta Casado , Lausana
Escrit per: blogeuropa
L’École Polythécnique Fédérale de Lausanne (EPFL) està considerada una de les millors universitats del món en l’àmbit tecnològic. Gràcies al seu prestigi, la institució atrau estudiants de fins a 125 nacionalitats diferents. Un dels espais més emblemàtics d’aquesta universitat és la seva biblioteca, el Rolex Learning Center, una edifici referent a nivell arquitectònic que va ser finançat, entre d’altres empreses privades, per Rolex, que li va donar el nom.Categories: Marta Casado , Lausana
Escrit per: blogeuropa
Coneguda com la capital olímpica, Lausana acull un gran nombre d’institucions que treballen per a l’organització dels Jocs Olímpics. La més important és el Comitè Olímpic Internacional (COI), instal·lat a Lausana des del 1915, que es va encarregar d’impulsar la creació del museu olímpic. Aquest museu està considerat el més important del món, precisament per la seva vinculació amb el COI, i també és un dels principals atractius turístics de la ciutat. Per altra banda, Lausana és la seu de més de 50 federacions internacionals dedicades a l’esport.


       
|