Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Paula Rodríguez , Lovaina
Escrit per: blogeuropa
El bon temps i les altes temperatures han acompanyat un cap de setmana amb molt ritme! Brussel·les ha celebrat el segon Festival de Jazz de la ciutat amb centenars d’actuacions repartides per escenaris que han ocupat tota la ciutat. Això és una manera molt original per passar un bon cap de setmana visitant la capital belga de manera totalment gratuïta.Categories: Paula Rodríguez , Lovaina
Escrit per: blogeuropa
Un cop a l’any, la ciutat de Lovaina tanca les botigues més tard de les 18.00, i per què? Pel Dia del Comerç, que ha convertit tot el centre del municipi en una platja envoltada de bars i restaurants acompanyats amb música electrònica que ha fet vibrar els carrers principals del centre de la ciutat durant tot el dia: de les 9 del matí fins a les 12 de la nit.

Categories: Paula Rodríguez , Lovaina
Escrit per: blogeuropa
La ciutat de Lovaina s’ha transformat durant 4 dies en un centre tecnològic i cultural a causa de la celebració de la primera edició de l’AND&SUMMIT FESTIVAL, un esdeveniment que tracta de la intersecció de la tecnologia, la creativitat, la salut i l’art, per tal de crear les ciutats del futur.
Categories: Paula Rodríguez , Lovaina
Escrit per: blogeuropa
L’STUK és el centre d’arts de la ciutat belga de Lovaina. Aquest centre és un dels més populars de la zona de Flandes, perquè fa que l’art no sigui una activitat només dels artistes, sinó que també ho sigui dels visitants. I com ho fa? A través de tallers participatius amb els espectadors o bé fent que el públic participi en les actuacions dels ballarins o cantants que visiten el centre.
Com cada diumenge, a l’STUK hi ha un concert de jazz amb què els habitants de Lovaina diuen adeu al cap de setmana i encaren la setmana següent d’una manera animada i sobretot, amb ritme.


       
|