Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Elena Bulet , Praga
Escrit per: blogeuropa
Un monument que cobra vida. El pont de Carles es transforma cada moment del dia, acull gent de totes les edats i nacionalitats. Fent una passejada des del nucli antic fins al barri de Mala Strana, el pont et brinda les millors vistes de Praga. En aquest reportatge, descobrim els seus secrets i la diversitat que un pot experimentar en passar-hi.

Categories: Elena Bulet , Praga
Escrit per: blogeuropa
A Praga és molt habitual que hi hagi obres del Black Light Theatre. Però en què consisteix el teatre negre? La combinació de rajos ultraviolats, disfresses fluorescents i persones vestides de negre fa que els espectacles del Black Light Theatre siguin màgics. Per observar com funciona, res millor que entrar en un teatre i estar entre bambolines.
Categories: Elena Bulet , Praga
Escrit per: blogeuropa
Si camines de nit per Praga, trobaràs desenes de concerts de jazz. Tot tipus d’artistes de diverses nacionalitats. Per què aquest estil musical omple la ciutat? Què té d’especial? Històricament ha patit repressió? Aquest reportatge pretén reflectir una petita vivència del jazz a Praga, de la mà dels seus millors músics.
Categories: Elena Bulet , Praga
Escrit per: blogeuropa
Viure a l'estranger no és fàcil. Una altra societat, una altra manera de fer, una altra cultura... Tot i així, els catalans de Praga se les han empescat per continuar celebrant calçotades, Sant Jordis, revetlles de Sant Joan i, fins i tot, el tió. Van crear el Casal Catalanotxec a finals del 2013 i és a través d'aquesta entitat que desenes de catalans es troben per compartir una mica de cultura. No és com viure a Catalunya, però els fa sentir una mica com a casa.


       
|