Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Laura Farré , Oslo
Escrit per: blogeuropa
Marxar d'Erasmus pot ser una gran aventura per conèixer persones i noves cultures. Al principi et pots sentir una mica perdut o desorientat, però a la Universitat de Volda hi ha un punt de trobada que reuneix estudiants internacionals i locals en un mateix espai: Pangaia.

Categories: Laura Farré , Oslo
Escrit per: blogeuropa
Oslo ha estat nomenada Capital Verda Europea 2019. La ciutat té l'oportunitat de mostrar totes les solucions per continuar fent front al canvi climàtic, sempre dirigint-se cap a un futur més sostenible. Unes de les seves prioritats són la reducció de les emissions de CO2 i cuidar el medi ambient. Quines mesures està duent a terme per aconseguir-ho?

Categories: Paula Mykhaylychenko , Oslo
Escrit per: blogeuropa
Els estranys éssers aqüàtics no es limiten a Escòcia i el famós monstre del llac Ness. Seljord, un poblet situat al comtat de Telemark, a Noruega, és conegut per les seves històries sobre Selma, el monstre marí que habita a les aigües d’un dels llacs més profunds del país. La llegenda diu que durant més de dos-cents cinquanta anys s’ha observat un gran animal aqüàtic desconegut que es deixa veure en les èpoques més càlides.

Categories: Paula Mykhaylychenko , Oslo
Escrit per: blogeuropa
El passat i el present estan units al cor dels noruecs; és per això que durant tot l'any podem trobar nombroses activitats i esdeveniments arreu del país pensats per a tota la família. S'hi pot reviure el passat viking i apropar als més petits les antigues tradicions que els septentrionals encara conserven i porten a la sang. Gjallarstadir Vikingmarked és un d'quests esdeveniments, on podem veure congregats diversos clans vikings; un dels més destacats, el Gjallarstadir Vikinglag.       
|