Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Núria Botet , Rotterdam
Escrit per: blogeuropa
El programa Erasmus està d’aniversari. Durant aquests 30 anys, gairebé 5 milions d’universitaris s’han beneficiat d’una beca Erasmus, com l’Albert Fernández. El 2012 va fer l’Erasmus a la ciutat holandesa de Groningen i va ser una experiència que li va canviar la vida. Per això, el setembre passat va decidir tornar a Holanda. Aquesta vegada, per quedar-s’hi de forma indefinida.Categories: Núria Botet , Rotterdam
Escrit per: blogeuropa
Cada 23 d'abril, la Taverna Barcelona celebra a Amsterdam la diada de Sant Jordi amb una parada de roses i llibres i un vermut literari. Enguany, l'escriptora Belén C. Díaz hi ha firmat la seva primera novel·la, "Tiempo de Breitner". D'aquesta manera, els propietaris de la Taverna aconsegueixen que els catalans se sentin com a casa i que els estrangers coneguin la gastronomia i tradicions catalanes.
Categories: Núria Botet , Rotterdam
Escrit per: blogeuropa
Cada any, Rotterdam acull el Festival dels Colors. Més de 5.000 indis i holandesos es reuneixen en un parc, al sud de la ciutat, per celebrar l'arribada de la primavera i l’any nou hindú. Holanda és el segon país d'Europa que té una comunitat índia més gran, després del Regne Unit.


Categories: Núria Botet , Rotterdam
Escrit per: blogeuropa
Els holandesos han tornat a demostrar que la qualitat de vida dels malalts terminals és una prioritat als Països Baixos. Per segona vegada consecutiva, la pista de gel de Rotterdam ha acollit el De Schaats Challenge, una carrera solidària que recapta diners per complir els últims desitjos d'aquests pacients. Darrere d'aquesta iniciativa, s'hi amaga la Fundació Stichting Ambulance Wens.


       
|