Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Lorena Giménez , Varsòvia
Escrit per: blogeuropa
La influència musical a tot Polònia es concentra en gran mesura a Varsòvia, on la presència del compositor Frédéric Chopin hi ha deixat una gran empremta. S’hi fan concerts setmanalment, en què s’interpreten les seves peces, i també hi trobem diversos músics de carrer que busquen com guanyar-se la vida amb la seva música.


Categories: Lorena Giménez , Varsòvia
Escrit per: blogeuropa
El Centre de Rehabilitació, Educació i Benestar TPD Helenów és un dels més capacitat arreu del país. Estan especialitzats en diverses àrees, concretament en el suport a nens i adolescents amb trastorns del desenvolupament. Disposen de diverses instal·lacions, d’entre les quals, un centre d’equinoteràpia i una granja escola, on els alumnes poden interaccionar amb els animals.
Categories: Lorena Giménez , Varsòvia
Escrit per: blogeuropa
Després d'un llarg hivern, poloneses i polonesos anhelen l'arribada de la primavera i el bon temps, i la temporada de platja. Tot i que Varsòvia no tingui connexió amb el mar, a les riberes del Vístula s'hi troba la platja urbana, un dels atractius més destacats de la ciutat.


Categories: Lorena Giménez , Varsòvia
Escrit per: blogeuropa
Amb l’intent d’implantar una nova llei per prohibir totalment l’avortament, les dones poloneses viuen una situació que no s’haurien imaginat mai. En aquest context, apareixen dos actors molt destacats, les organitzacions feministes proavortistes i les antiavortistes, els quals duen a terme diverses accions per conscienciar la població dels efectes i motius d’aquest.Categories: Lorena Giménez , Varsòvia
Escrit per: blogeuropa
Polònia va viure durant 44 anys sota el règim comunista, actualment, en plena era capitalista el record d’aquella època s’accentua cada cop més. A Varsòvia, la capital del país, es conserven dos dels emblemes més característics, els bars de llet i el Palau de la Cultura i la Ciència, un dels monuments més grans d’Europa.


       Següent
|