Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Mar Vila , Londres
Escrit per: blogeuropa
Els Beatles han tornat a l’actualitat londinenca aquesta tardor amb l’estrena d’una pel·lícula que conté imatges inèdites del quartet de Liverpool en els seus anys de màxima esplendor. Però tot va començar als estudis d’Abbey Road, que van apostar per ells l’any 1961. A partir d’aquí, i especialment amb la famosa fotografia de portada de l’àlbum Abbey Road, aquest carrer s’ha convertit en un punt de parada obligatòria pels fans dels Beatles. El barri en què es troba, Saint John’s Wood, també ha quedat condicionat per aquest èxit.Categories: Mar Vila , Londres
Escrit per: blogeuropa

Els Beatles han tornat a l’actualitat londinenca aquesta tardor amb l’estrena d’una pel•lícula que conté imatges inèdites del quartet de Liverpool en els seus anys de màxima esplendor. Però tot va començar als estudis d’Abbey Road, que van apostar per ells l’any 1961. A partir d’aquí, i especialment amb la famosa fotografia de portada de l’àlbum Abbey Road, aquest carrer s’ha convertit en un punt de parada obligatòria pels fans dels Beatles. El barri en què es troba, Saint John’s Wood, també ha quedat condicionat per aquest èxit.
Categories: Mar Vila , Londres
Escrit per: blogeuropa
Els Pearly Kings and Queens celebren la Festa de la Collita, el seu principal esdeveniment de l’any. Aquest grup de famílies continuen la tradició del segle XIX de portar vestits plens de botons i organitzar esdeveniments per recollir diners amb motius benèfics. Eren originàriament venedors ambulants i, des del 1875, l’estatus de “pearly” ha anat passant de generació en generació fins avui. L’últim diumenge de setembre de cada any comparteixen amb tots els londinencs les seves vestimentes i reuneixen altres tradicions antigues de Londres.
       
|