Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa

03/06/2016: Un gran zoo. Praga

Categories: Helena Molist , Praga
Escrit per: blogeuropa


Avui visitem el Zoo de Praga, considerat el quart millor parc zoològic del món. En descobrirem la història, des que va néixer l’any 1931 fins a l’actualitat, contemplarem els animals que hi viuen i explicarem com van superar les fortes inundacions de l’any 2002.
Categories: Helena Molist , Praga
Escrit per: blogeuropa


No cal gaire cosa per sentir-se com l'escriptor Franz Kafka o l'expresident Václav Havel a la ciutat de Praga. Visitarem els famosos cafès de la ciutat on des de fa molts anys s'han anat reunint tots els intel·lectuals, polítics i artistes de la ciutat. Actualment, però, els turistes es van apoderant d'aquests llocs històrics.

01/04/2016: Wifi 4 life. Praga.

Categories: Helena Molist , Praga
Escrit per: blogeuropa


Als carrers de la ciutat de Praga hi viuen uns 6.000 “sense sostre”. I d’altra banda, hi arriben uns 6 milions de turistes cada any. Veient aquests dos factors, tres emprenedors txecs han creat el projecte Wifi 4 Life, que pretén posar en contacte els dos col•lectius. Es tracta de donar als “sense sostre” una oportunitat d’inserció laboral i social, facilitant-los un petit router perquè puguin emetre Wifi. Els habitants i visitants de Praga es beneficiarien d’aquest servei perquè es podrien connectar a internet al carrer a través del seu senyal. Parlem amb un dels seus creadors.       
|