Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Martí Roma , Zwole
Escrit per: blogeuropa
"Zwolle compta amb un passat daurat com a centre neuràlgic d'intercanvi cultural i comercial i una tradició mercantil que s'allarga fins als nostres dies. Tot això, però, xoca amb l'arribada de noves tendències de compravenda de menjar, com els festivals "food truck". Tanmateix, encara que pugui semblar el contrari, tant el mercat dels caps de setmana com aquest tipus d'esdeveniments acaben suposant un al•licient per estar al carrer per als veïns i un gran benefici per al conjunt de la ciutat".Categories: Martí Roma , Zwole
Escrit per: blogeuropa


La llei que va permetre el referèndum sobre el tractat entre la Unió Europa i Ucraïna del 6 d'abril passat suposa un canvi important als Països Baixos. Amb poques signatures (en comparació a tota la població que té el país) i una baixa participació a l'hora de votar com a únics requisits per a que siguin vàlids, aquests referèndums consultius es poden arribar a convertir en un autèntic obstacle polític en un país on l'extrema dreta lidera totes les enquestes d'intenció de vot.
Categories: Martí Roma , Zwole
Escrit per: blogeuropa


Les granges interactives són part del paisatge urbà de Zwolle. Situades als parcs de la ciutat i obertes gratuïtament al públic, són un punt de trobada per als veïns de totes les edats ja que tothom pot jugar, interactuar i aprendre dels animals.       
|