Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Alejandro Grande , Niça
Escrit per: blogeuropa
Èze és un petit poble medieval a 11 km de Niça i 9 de Mònaco. Aquí, Alfred Hitchcock va gravar un dels seus films, però ell no és l’únic que ha vingut a Èze. El filòsof alemany Friedrich Nietzsche va trobar aquí la inspiració per escriure un dels seus llibres passejant per un camí que han anomenat el camí de Nietzsche.

Categories: Alejandro Grande , Niça
Escrit per: blogeuropa
El turisme va ser el motiu del creixement de la ciutat de Niça ja que va ser construïda durant els segles XIX i XX amb l’única funció d’acollir els turistes adinerats que venien aquí a passar les vacances. Hotels, vil•les, jardins i passejos formen part d’un paisatge urbà que es vol proposar com a patrimoni de la humanitat.Categories: Alejandro Grande , Niça
Escrit per: blogeuropa


Niça ha anat saltant entre regnes i comtats durant segles, però sempre ha volgut conservar la seva cultura i la seva llengua, el niçard. Tot i que actualment són molts pocs el que parlen aquest dialecte de l’occità, la llengua segueix viva als territoris de l’antic comtat de Niça.
Categories: Alejandro Grande , Niça
Escrit per: blogeuropaEscultures, instal.lacions lluminoses o missatges optimistes fan d'un viatge en tramvia una experiència artística. L'art acompanya els viatgers del tramvia niçard. Al llarg del seu recorregut, diverses obres d'art contemporani d'artistes internacionals componen un museu a cel obert amb la intenció de fer arribar la cultura als barris menys cèntrics.
Categories: Alejandro Grande , Niça
Escrit per: blogeuropa


L’oficina pública d’ocupació ha celebrat a Niça el “Fòrum de la temporalitat”. Un esdeveniment on 800 llocs de treball en el sector del turisme s’ofereixen per a la temporada d’estiu entre tots els candidats que s’hi presenten. Un dels punts forts d’aquest any ha estat l’oferta de feina per a l’Eurocopa 2016.       Següent
|