Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Imma Descalzo , Weimar
Escrit per: blogeuropa
Per què hi ha un museu sobre una planta al centre de la ciutat? Segur que s’hi amaga alguna cosa important. Efectivament, el ginkgo biloba és més que un simple objecte decoratiu i, especialment a Weimar, té una importància única que el relaciona amb Johann Wolfgang von Goethe.
27/05/2016: Hababush. Weimar

Categories: Imma Descalzo , Weimar
Escrit per: Moderador


Al centre de Weimar hi ha una casa peculiar on conviuen 17 persones d’edats ben diverses. L’edifici havia estat una mena d’alberg obert a tothom i, actualment, els residents intenten tornar a construir aquest projecte comunitari. Avui en dia, Hababusch és coneguda arreu de Weimar per les diverses activitats que els mateixos residents organitzen.
Categories: Imma Descalzo , Weimar
Escrit per: blogeuropaPer què hi ha un museu sobre una planta al centre de la ciutat? Segur que s’hi amaga alguna cosa important. Efectivament, el ginkgo biloba és més que un simple objecte decoratiu i, especialment a Weimar, té una importància única que el relaciona amb Johann Wolfgang von Goethe.
Categories: Imma Descalzo , Weimar
Escrit per: blogeuropaA l’est d’Alemanya, la celebració de la Pasqua comporta certes tradicions que no tenen per què estar relacionades amb cap festivitat religiosa, sinó que commemoren l’arribada de la primavera, o que l’hivern s’ha acabat. Així, pobles i ciutats s’omplen d’activitats i d'esdeveniments orientats a passar el dia en família.       
|