Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Sònia Peralta , Groningen
Escrit per: blogeuropa
La migració de refugiats de la guerra de Síria a Europa és la més gran que viu el continent des de la Segona Guerra Mundial. Buscant continuar la seva vida, els refugiats intenten escapar-se dels horrors que han viscut a casa seva i rebre asil per part dels països europeus. En Raouf i en Mohammad van tenir sort després d'un llarg viatge i fa poc més d'un any que es van instal•lar a Groningen. Com a tot arreu, els veïns poden mostrar el seu rebuig o la seva solidaritat, i a Groningen, gràcies a una iniciativa popular, un miler de persones va manifestar clarament la seva postura amb pancartes de "Benvinguts refugiats".Categories: Sònia Peralta , Groningen
Escrit per: blogeuropa
Garstang va ser la primera, el 2000, i des de llavors centenars de ciutats arreu del món s'han convertit en ciutats de comerç just. A Holanda, Groningen va ser la primera, i segueix lluint el títol. Perquè una ciutat sigui de comerç just, hi ha diversos requisits, i un és que el govern local faci servir te i cafè de comerç just al 100% o que segons el nombre d'habitants hi hagi un nombre determinat d'emprenedors, tant en el sector de vendes i botigues com dins de les institucions, que vetlli pel comerç just.Categories: Sònia Peralta , Groningen
Escrit per: blogeuropa


Holanda amaga un secret: les seves escales. Siguin antigues o de nova construcció, són tan costerudes i a vegades cargolades, que fan difícil la vida quotidiana del que no hi estigui acostumat.
Categories: Sònia Peralta , Groningen
Escrit per: blogeuropa
Garstang va ser la primera, el 2000, i des de llavors centenars de ciutats arreu del món s'han convertit en ciutats de comerç just. A Holanda, Groningen va ser la primera, i segueix lluint el títol. Perquè una ciutat sigui de comerç just, hi ha diversos requisits, i un és que el govern local faci servir te i cafè de comerç just al 100% o que segons el nombre d'habitants hi hagi un nombre determinat d'emprenedors, tant en el sector de vendes i botigues com dins de les institucions, que vetlli pel comerç just.

Categories: Sònia Peralta , Groningen
Escrit per: blogeuropa
Hi ha imatges que esdevenen icones, i moltes d'elles ho són a través del World Press Photo. Fotografies colpidores, amb història, i que cada any s'exposen en galeries d'arreu del món gràcies a un concurs que va començar com a versió internacional d'un certamen holandès.
       Següent
|