Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Laura Aragonés , Lió
Escrit per: blogeuropa
Des del 10 de juny fins al 10 de juliol, el futbol és el gran protagonista a França, i també a Lió. La ciutat s’ha abocat completament a l’Eurocopa i centenars de persones –locals i turistes- van i venen pel centre cada dia seguint l’única guia de les senyals que dirigeixen o a l’estadi o a la Fan Zone de la plaça Bellecour.Categories: Laura Aragonés , Lió
Escrit per: blogeuropa


El caos apocalíptic existeix. És troba a un petit poble a 15 minuts de Lió i s'estén en 9.000 metres quadrats. La Residència del Caos és un lloc únic, un museu atípic on es posa en manifest la llibertat d'expressió, de crítica i de denúncia en forma d'art. Les sensacions que desperta el Museu del Caos fan vibrar i reflexionar a les 120.000 visites anuals que té.
Categories: Laura Aragonés , Lió
Escrit per: blogeuropa
Al barri lionès de la Croix-Rousse és molt habitual parlar d'art, de fet, també se l'anomena com el districte dels artistes. En Jean Blanchard és un d'ells. Músic i professor, ensenya la cornamusa típica de la zona central de França en un local de la Croix-Rousse. És tracta d'una varietat diferent al sac de gemecs català i la seva música contribueix a harmonitzar la vida d'aquest barri tant especial.

Categories: Laura Aragonés , Lió
Escrit per: blogeuropa
Trobar un zoo, un velòdrom i un jardí botànic dintre un mateix parc municipal no és gaire freqüent. La llegenda que amaga el seu nom, la relació del parc amb la matriculació dels cotxes o els 16.000 rosers que s'hi poden trobar, són algunes de les curiositats que descobrirem.

Categories: Laura Aragonés , Lió
Escrit per: blogeuropa
La llum és l'ànima de Lió, un símbol de fe i esperança. Després dels atemptats a París, a Lió també es respirava el pànic. Les vides quotidianes de la població van quedar marcades i fins i tot la referent Festa de la Llum es va anul·lar. Tot i així, quan el Sol va pondre's en la tradicional data del 8 de desembre, la ciutat va retre un lluminós homenatge a les víctimes.

Anterior       Següent
|