Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Gerard de Haro , Macerata
Escrit per: blogeuropa
Cada 9 de maig se celebra el dia d’Europa per commemorar l’aniversari de la proposta Schuman, un tractat comercial fet el 1950 que va servir com a precedent de la creació de la primera Unió Europea. Tot i que no és un dia festiu, cada comunitat ho celebra a la seva manera. A Macerata, una petita ciutat de la regió de les Marches, se celebra un concurs d’aperitius europeus. Aquest any, l’organització ha decidit cedir part del jurat als estudiants internacionals de la ciutat.Categories: Gerard de Haro , Macerata
Escrit per: blogeuropa
Disseny, il•lustració i fotografia. Tots aquests elements seran presents en la segona edició del festival cultural de caire underground que es duu a terme als carrers del centre històric de Macerata, El Ratatà festival. Aquest esdeveniment no només cerca la contemplació i exposició dels elements citats, sinó que també pretén reutilitzar els espais del centre històric i estimular les activitats culturals dintre dels murs d’una petita ciutat de 40.000 habitants.


Categories: Gerard de Haro , Macerata
Escrit per: blogeuropa
La boxa tailandesa i les palestres populars, un gimnàs alternatiu i de caire social, són dos elements que han anat guanyant popularitat a Itàlia en els últims 5 anys. En aquest reportatge, podrem acostar-nos a aquest fenomen anant a un esdeveniment organitzat a Macerata, una petita ciutat de la regió de les Marques; “El Circ Elèctric de la Boxa.”

       
|