Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Sara Mateo , Roskilde
Escrit per: blogeuropa
La nova cuina nòrdica es un moviment que aprofita la cuina tradicional i l'adapta a la tecnologia d'avui d'una forma millorada i més sana que mai. El menjar ecològic n'és la base, ja que, gràcies a la fama que els restaurants de nova cuina nòrdica l'han ajudat a agafar, s'ha començat a implantar arreu com a part de la cultura danesa. Noves tècniques i ingredients inesperats porten la tradició a un nou nivell d'innovació.

Categories: Sara Mateo , Roskilde
Escrit per: blogeuropa
Viure feliç no sempre es fàcil. Moltes persones persegueixen una vida lineal on ja està escrit que després d'estudiar han d'incorporar-se a la vida laboral però, és realment això el que ens fa feliços? Les Folk High school són escoles on intenten ensenyar-nos a acceptar-nos i buscar la felicitat. Un lloc on el procés d'aprenentage és més important que el resultat d'un examen, i on tot allò que no vas poder aprendre ho podràs reprendre.


Categories: Sara Mateo , Roskilde
Escrit per: blogeuropa
Pots viure-hi dins o fora, pots treballar-hi o no, però sempre podràs gaudir de la seva natura, la seva música i les seves arts. Christiania ofereix un espai de tranquil•litat enmig de la gran ciutat, Copenhaguen. Potser és un dels pocs llocs arreu del món on la democràcia és l'única sortida per decidir o solucionar qualsevol cosa, i, com si d'una gran família es tractés, tothom es coneix. Però no tot són flors i violes, ja que aquesta vida que sembla idíl•lica, comporta sacrificis.

       
|