LES NOSTRES EMISSIONS: al 33, els dissabtes i diumenges, a les 21.45, i al 3/24, els dissabtes, a les 11.00 i a les 18.00.


destacat mapa europa
Categories: Irina Cluet , Volda
Escrit per: blogeuropa
Cada 17 de maig, en commemoració de la signatura de la Constitució de l'any 1814, els noruecs celebren una gran festa que dura tot el dia pels carrers de Noruega, amb vestits nacionals i passejant-se fent rues.


Categories: Irina Cluet , Volda
Escrit per: blogeuropa
El govern de Noruega és molt estricte amb les lleis respecte als refugiats, però tot i així el nombre no para d’augmentar. Ja són uns quants els que han acabant adaptant-se al país i han format la seva família, tenen un lloc de treball i ja no tenen la intenció de tornar a casa. En canvi, altres tenen l’esperança de reunir la quantitat necessària de diners per tornar al seu país natal per sempre.


Categories: Irina Cluet , Volda
Escrit per: blogeuropa
“Oslo” és una revista sense ànim de lucre venuda per desafavorits (drogoaddictes i gent sense sostre) als carrers d’Oslo. Els venedors estan comprant una revista per 6 € i la venen per 12 €, per així no delinquir i aconseguir diners per ells mateixos amb la fi de rehabilitar-se per sempre o continuar drogant-se.


Categories: Irina Cluet , Volda
Escrit per: blogeuropa
Noruega és un dels països més cars del món, però també un dels més atractius. La majoria d’estudiants internacionals que viuen a Noruega no es poden permetre segons quins viatges arreu d’aquest país, sobretot pels elevats preus dels allotjaments.
Dues grans campanyes, Couchsurfing i Airbnb, posen solució a aquest problema i permeten als més joves poder descobrir nous indrets sense haver de gastar una exagerada suma de diners.


Categories: Irina Cluet , Volda
Escrit per: blogeuropa
70 plataformes petrolieres estan en funcionament des de l'extrem sud fins al nord polar de Noruega. Gràcies a aquest descobriment, Ulsteinvik ha fet un gir de 180 graus i ha passat de ser un petit poble pesquer a ser conegut mundialment en el sector naval per les 4 empreses que l’envolten, dedicades al disseny de vaixells per mantenir aquestes plataformes actives durant anys.Publicitat


Anterior       Següent
|