Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Christian Mantas , Maribor
Escrit per: Moderador
Risk Project és un projecte que va néixer a Maribor amb l'objectiu de crear, connectar i promoure l'art interdisciplinari contemporani de la UE, relacionat amb els estudis socials i la migració.

Categories: Christian Mantas , Maribor
Escrit per: blogeuropa
Shelters of Babylon, és una exposició d'art internacional que es troba dins del Kiblix Festival centrada en el tema de les migracions. Connecta 50 artistes de diferents disciplines. Des d’una visió particular, Petr Pavlenski explora la migració en les seves obres.
Categories: Christian Mantas , Maribor
Escrit per: blogeuropa
Des de 1994, el centre cultural Pekarna ofereix un programa alternatiu d’activitats culturals allunyat de les corrents predominants. El club no privilegia cap subcultura específica sinó que tracta de recolzar a tots aquells que no estan recolzades pels oferents comercials.
Categories: Christian Mantas , Maribor
Escrit per: blogeuropa
El festival de fotografia de Maribor exhibeix exposicions d'autors que expressen per mitjà de la fotografia la seva interpretació del món. Des d'una visió particular que els engloba dins del camp de la fotografa d'autor, Nusa Kosar explora la història d'Eslovènia amb composicions originals sobre escultures.Categories: Marc Andreu , Maribor
Escrit per: blogeuropa
La ciutat de Maribor, des del 2004, pot presumir de tenir el rècord Guiness de la parra més antiga del món. Aquest prodigi de la naturalesa, però, ja fa més de trenta anys que reuneix ciutadans d'arreu per veure de prop la parra i gaudir de l'especialitat vinícola de la zona, el vi blanc o “el dorado”. Cada any, la parra centenària només produeix uns 30 litres de vi, que van a preu d'or i que, per tant, només estan a l'abast d'uns quants, pocs, privilegiats. Entre aquests hi ha l'actor Brad Pitt i l'expresident Bill Clinton. En definitiva, tota una institució que aviat farà 400 anys i que els ciutadans de Maribor senten com un llegat ple de simbolisme i valors en què s'identifiquen.


       Següent
|