Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Paula Rodríguez , Lovaina
Escrit per: blogeuropa
La ciutat de Lovaina s’ha transformat durant 4 dies en un centre tecnològic i cultural a causa de la celebració de la primera edició de l’AND&SUMMIT FESTIVAL, un esdeveniment que tracta de la intersecció de la tecnologia, la creativitat, la salut i l’art, per tal de crear les ciutats del futur.
Categories: Paula Rodríguez , Lovaina
Escrit per: blogeuropa
L’STUK és el centre d’arts de la ciutat belga de Lovaina. Aquest centre és un dels més populars de la zona de Flandes, perquè fa que l’art no sigui una activitat només dels artistes, sinó que també ho sigui dels visitants. I com ho fa? A través de tallers participatius amb els espectadors o bé fent que el públic participi en les actuacions dels ballarins o cantants que visiten el centre.
Com cada diumenge, a l’STUK hi ha un concert de jazz amb què els habitants de Lovaina diuen adeu al cap de setmana i encaren la setmana següent d’una manera animada i sobretot, amb ritme.Categories: Natàlia Martos , Lovaina
Escrit per: blogeuropa


Després de pluges, neu i fred, sembla que el sol ha sortit finalment a Lovaina. Hem patit canvis constants de temperatures, i el més brusc es va produir entre l’abril i el maig, amb un increment de 27 graus. Són habituals, aquests canvis tan bruscos? Molts opinen que aquests canvis són típics a Bèlgica, tot i que també preocupa que es produeixin en tan poc temps.
Categories: Natàlia Martos , Lovaina
Escrit per: blogeuropa


El Big Splash és l'esdeveniment més esperat a Lovaina: cada any arriba a la plaça de la biblioteca central la batalla de globus d'aigua més gran de Bèlgica, i els estudiants hi participen molt. Aquest any hi han competit 24 equips de les diferents facultats. A part, hi ha hagut altres activitats on els joves han pogut participar: voleibol damunt d'uns inflables, tobogans per tirar-se amb una barca inflable o una taula de surf per provar l’equilibri.
Categories: Lovaina , Natàlia Martos
Escrit per: blogeuropa


Brussel·les continua afectada pels dos atemptats terroristes que hi va haver el 22 de març. El primer va ser a l'aeroport nacional de Zaventem, on dues explosions van impactar a l'edifici de sortides. El segon es va produir al metro, a la parada de Maelbeek, on es troben les institucions europees. Arran dels atemptats, les escoles i universitats van tancar les portes durant dos dies i s'han adoptat noves mesures de seguretat. D'altra banda, s'han fet diversos homenatges a les víctimes, amb una alta participació dels ciutadans belgues.Anterior       Següent
|