Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Escrit per: blogeuropa
G.A.S.T. va néixer el 2015 i des de llavors a Reggio de l'Emília més de 140 persones amb discapacitat motora poden gaudir de l'esport. L'associació adapta tot tipus de disciplines esportives des de l'entrament al gimnàs, l'atletisme, la natació o l'alpinisme. Aquest any els nois han pogut demostrar les seves millores a les Gast Olimpíades: una competició de passió i valors!
Escrit per: blogeuropa
Narrar és com viatjar - a través d'històries, cultures i pobles. Qui viatja troba persones, identitats i objectes. Qui viatja persegueix els somnis i les meravelles de la vida. Qui viatja coneix, aprèn i sap com narrar. Viatjar, llavors, és una forma de narrar i a narrar s'aprèn durant nou dies durant el Reggionarra: un intercanvi d'històries per a totes les edats.


Escrit per: blogeuropa
El Giro és un enllaç bonic que travessa Itàlia i, Reggio de l’Emília és la seva etapa 12. Al llarg d’una setmana d’expectació per a veure els ciclistes, la ciutat s’ha transformat en l’escenari de diverses activitats relacionades amb la cursa: esport, història, art, música i moltes ganes de formar part de l’esdeveniment.

Escrit per: blogeuropa
Aquest mes s’ha inaugurat l’Emporio Dora, el primer supermercat solidari de la ciutat. Les famílies poden triar conjuntament amb els seu fills què volen comprar sense haver d’accedir als serveis tradicionals de pobresa crònica. Fem un cop d’ull a la botiga, descobrim el seu funcionament i parlem amb els seus protagonistes: els voluntaris.Escrit per: blogeuropa
A partir de quarts de set de la tarda, les terrasses dels bars “reggians” s’omplen de gent que entra i surt amb el plat ple de menjar. L’aperitiu ha esdevingut un nou àpat a casa dels italians on, pel preu d’una beguda, poden degustar un bufet d’especialitats. L’hora de l’aperitiu és una altra manera de sopar, relaxar-se i socialitzar.

       Següent
|