Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Beatriz Ortiz , Gant
Escrit per: blogeuropa
Gant té tres escoles d’art i una escena artística molt completa. Sempre hi han esdeveniments a l’agenda que inclouen temes artístics o culturals. Però alguns plans són especials: Tumult.fm és una emissora de ràdio que s’encarrega de donar veu als artistes en procés de gestació. Un cop a l’any, la plataforma no només dona veu als artistes en antena, i organitza un festival d’art a la ciutat que no deixa a ningú indiferent; sobretot per les seves localitzacions.
Categories: Beatriz Ortiz , Gant
Escrit per: blogeuropa
A Gant hi ha un mercat al carrer cada dia de la setmana; de tot tipus i per a tots els públics... Però els diumanges la ciutat n'ofereix quatre diferents, a punts molt representatius de la ciutat. Aquests mercats són el lloc perfecte per a passejar entre entre locals, comprar algún detall especial, i a més, una manera molt agradable de començar el dia.
Categories: Beatriz Ortiz , Gant
Escrit per: blogeuropa
Gant té tres escoles d'art i una escena artística molt completa. Sempre hi han esdeveniments a l'agenda que inclouen temes artístics o culturals. Però alguns plans són especials: Tumult.fm és una emissora de ràdio que s'encarrega de donar veu als artistes en procés de gestació. Un cop a l'any, la plataforma no només dona veu als artistes en antena, i organitza un festival d'art a la ciutat que no deixa a ningú indiferent; sobretot per les seves localitzacions.
Categories: Beatriz Ortiz , Gant
Escrit per: blogeuropa
Al 1996, el centre de la ciutat de Gant ja es va convertir en una zona lliure de trànsit, però l’Ajuntament de Gant no ha deixat d’interessar-se per una millora en els espais nets per a visitants i locals, la circulació segura de ciclistes i sobretot l’impacte medi ambiental. Una de les mesures que ha pres per a cumplir amb aquesta missió s’ha posat en marxa aquest mes d’abril: el pla de mobilitat, que restingirà el pas a vehicles de motor en una zona molt més extensa de la ciutat.Categories: Beatriz Ortiz , Gant
Escrit per: blogeuropa
L'Adoració de l'Anyell Místic va sobreviure a la iconoclàstia protestant, va caure en mans de les tropes de Napoleó i va ser requisat per l'Alemanya nazi durant la Segona Guerra Mundial. A més, el panell dels Jutges Justos va ser robat el 1934 per motius que encara no han sigut descoberts. Ara torna a allunyar-se de la catedral de Sant Bavó, però aquest cop ja no sortirà de Gant. El famós retaule s'està sotmetent a un procés de restauració de set anys al Museu de Belles Arts de la ciutat flamenca.

Anterior       Següent
|