Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa

10/12/2011: Mercat de Nadal

Categories: Joana Traver , Augsburg
Escrit per: blogeuropa

Per donar la benvinguda al Nadal, res millor que fer una volta pel mercat de Nadal d’Augsburg i gaudir d’una bona tassa de glühwein (vi calent) i alguna salsitxa mentre comprem regals únics i artesanals. Això sí: no ens podem descuidar de tastar els dolços típics d’aquesta època. A mi m’han agradat tant que he demanat a la Theresa que m’expliqui el secret de la recepta de les galetes de mantega…
Categories: Joana Traver , Augsburg
Escrit per: blogeuropa


Un rei boig, un castell de fades i una mort tràgica. Ingredients essencials per a una història de pel·lícula, la de Lluís II de Baviera. Gran mecenes de Richard Wagner i fanàtic de les representacions teatrals, va voler convertir el que veia al teatre en dues dimensions en un escenari real on ell passava a ser un personatge més.

11/11/2011: Bike kitchen

Categories: Joana Traver , Augsburg
Escrit per: blogeuropa

Tot i que el concepte "bike kitchen" ens fa pensar en idees molt diverses (fins i tot desbaratades), es tracta d'un projecte sòlid amb uns principis clars de solidaritat i cooperació. Voleu descobrir a què fa referència?

21/10/2011: Fuggerei

Categories: Joana Traver , Augsburg
Escrit per: blogeuropa

La Fuggerei és un petit nucli urbà independent que es coneix com una “ciutat dins de la ciutat “ ja que compta amb els seus propis carrers, murs, portes i església.
Fundada per la reconeguda família Fugger, es tracta de l’assentament de vivendes socials més antic que s’ha conegut al món i, en l’actualitat, també compta amb diversos museus que expliquen la història de la família Fugger i ens mostren com era la vida a la colònia en l’antiguitat.       
|