Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Anna Guxens , Tampere
Escrit per: blogeuropa
Unes petites criatures no paren d’aparèixer per tots els racons de Finlàndia. Tant si vas a la cafeteria o a al supermercat, trobaràs una sèrie de graciosos personatges encarnant tota mena de productes. Els finesos semblen estimar-los de tot cor, però què són? I d’on surten? Només hi ha una paraula que ho pugui explicar: Moomin.Categories: Albert Arrabal , Tampere
Escrit per: blogeuropa
Velocitat, frenades abusives, girs sobtats, derrapatges i virolles... en un primer moment pot semblar que som en una pel•lícula d’acció, però no és així.
Tots aquest elements són comuns a les pràctiques necessàries per treure’s el carnet de cotxe a Finlàndia. Tot i que no ho sembli, el clima influeix enormement en l’obtenció d’aquesta llicència: un simulador de conducció que representa les hores de poca llum en què viu el país durant la meitat de l’any, una pista de derrapatge per simular el gel o la neu.


Categories: Eloi Traveria , Tampere
Escrit per: blogeuropa
Lapònia és una regió situada entre Finlàndia, Suècia i Rússia, coneguda perquè hi viu el Pare Noel. Durant gran part de l’any hi podrem trobar neu, per això totes les activitats que s’hi ofereixen estan pensades per fer-les amb neu. Esquí, trineus, “huskies” o motos de neu són només alguns dels principals atractius que podem trobar en aquesta zona.


Categories: Eloi Traveria , Tampere
Escrit per: blogeuropa
Vladimir Lenin és un dels personatges més influents de la història i el seu lideratge va suposar un gran canvi del sistema establert. Dos mesos després de la revolució bolxevic va concedir la independència a Finlàndia, ja que havia tingut força relació amb aquest país i en especial amb la ciutat de Tampere, on podem trobar un museu dedicat a la seva figura.


Categories: Eloi Traveria , Tampere
Escrit per: blogeuropa
Finlàndia està considerada la gran potència europea de telefonia mòbil i això es reflecteix en el seu dia a dia. Accés a Internet des de gairebé tot arreu, tarifes il•limitades a molt bon preu i estudis universitaris especialitzats en telefonia mòbil. Un país en constant evolució que vol atrapar els seus competidors nord-americans i asiàtics, que l’han sobrepassat en aquesta nova etapa de la telefonia mòbil.Publicitat


Anterior       Següent
|