Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Escrit per: blogeuropa

La “sang blava” de la família reial també corre per les venes de Suècia, que viu temps de canvi: Uns quants Carles, Òscars i molts Gustaus donen pas a la kronprinsessan Victoria, la futura reina d’aquesta moderna monarquia constitucional.

01/06/2010: Estocolm i Uppsala

Escrit per: blogeuropa


Barregem tres ingredients: una celebració, una ciutat i una estada.
El resultat és el que hem viscut el 30 d'abril a Suècia. Però què passa aquest dia que fa que sigui tan especial?

18/05/2010: Estocolm i Kiruna

Escrit per: blogeuropa


Diuen que ningú no hauria de morir sense veure l'aurora boreal un cop a la vida. Aprofitem que ja som a Suècia per viatjar encara més al nord i intentar viure aquesta experiència única! Ho aconseguirem?
Escrit per: blogeuropa


Que les capitals dels països escandinaus es troben entre les ciutats més cares del món no és només un mite, és la pura realitat. Només per posar un exemple: 8 viatges en metro ens consten 18 euros! Per tant, què podem fer a Estocolm amb pocs diners? Nosaltres ho hem esbrinat.
Escrit per: blogeuropa


Així com ha passat a Roma amb "El codi Da Vinci" o a Barcelona amb "La catedral del mar", podem trobar a Estocolm una ruta turística especialment pensada per als lectors de la trilogia Millenium, amb un recorregut que ens porta més enllà de la ficció i que segueix les petjades dels protagonistes per la ciutat.       Següent
|