Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Eva Sebastián , Berlín
Escrit per: blogeuropa
Berlín acull a més del 50% del turisme de tot l'estat alemany, rebent així a més de 6 milions de persones que passegen entre els seus monuments a la memòria històrica. Però des de fa temps el debat de com s'ha de percebre aquesta s'ha reobert amb el projecte Yolocaust. El seu autor Shahak Shapira va traslladar diverses fotografies en el monument a l'holocaust al temps històric que representa trastocant les consciències d'aquells que les observaven.


Categories: Eva Sebastián , Berlín
Escrit per: blogeuropa
Berlín acull a més del 50% del turisme de tot l'estat alemany, rebent així a més de 6 milions de persones que passegen entre els seus monuments a la memòria històrica. Però des de fa temps el debat de com s'ha de percebre aquesta s'ha reobert amb el projecte Yolocaust. El seu autor Shahak Shapira va traslladar diverses fotografies en el monument a l'holocaust al temps històric que representa trastocant les consciències d'aquells que les observaven.Categories: Sònia Rovira , Berlín
Escrit per: blogeuropa
La destrucció i l'horror que es viuen actualment a l'Orient Mitjà han desembocat en una onada de refugiats que arriben a Europa, un dia rere l'altre, sense saber quin futur els espera. Per a molts d'ells, Alemanya és el destí preferit per les facilitats d'acollida que ofereix. Tanmateix, la llarga espera a què s'han d'exposar abans no es gestiona la seva sol•licitud d'asil els fa viure en unes condicions inhumanes que diverses organitzacions de voluntaris intenten millorar. Moabit Hilft, una de les associacions d'ajuda als refugiats més importants, treballa diàriament per fer més fàcil aquest temps d'espera i col•laborar perquè els refugiats s'integrin a la societat alemanya.

Categories: Eva Sebastián , Berlín
Escrit per: blogeuropa
Durant la Fashion Week de Berlín, en una economia de la moda basada en el fast fashion, s’allotja a Postbanhof el Green Showroom. Una propost B2B de firmes de moda exclusivament d’Ecofashion. Durant tres dies 168 marques presenten una nova manera de concebre la moda basada en una ètica del treball digna i una reducció del impacte mediambiental.
Categories: Eva Sebastián , Berlín
Escrit per: blogeuropa
Enmig d’una era de sobreproducció d’imatges digitals al 2004 va aparèixer a Berlín una iniciativa totalment anacrònica: EL PHOTOAUTOMAT. Un projecte artístic i cultural que ha omplert d’antigues cabines de fotomaton els llosc més emblemàtics i undergrounds de la ciutat. Aquest ha suposat una renaixença de la fotografia analògica e blanc i negre entre els més joves i amb el temps s’ha convertit en un símbol més de Berlín.

Publicitat


Anterior       Següent
|