Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa

02/02/2010: Lodz i les llengües

Categories: Yaiza Santonja , General , Lodz
Escrit per: blogeuropa


El polonès és una llengua difícil d'aprendre, però sembla que els joves polonesos no tenen gaires problemes per aprendre llengües diferentes de la seva. Però, quin és el nivell que tenen i a què és degut aquest interès?

30/12/2009: Lodz i el Nadal

Categories: Yaiza Santonja , Lodz , Nadal
Escrit per: blogeuropa


Els nens i nenes de l'orfenat de Lodz van rebre la visita d'una associació local amb motiu de les dates nadalenques. Malauradament, no són trobades a què estiguin acostumats habitualment i sempre s'ha d'esperar aquests dies perquè aquest tipus d'actes tinguin lloc.
El més bonic de tot: veure que fàcil i important que és fer feliç un nen.

Si vols veure més vídeos relacionats amb el Nadal, clica aquí.
Escrit per: blogeuropa


Polònia va viure un any clau per al progrés i avanç de la democràcia al 1989. El dia del vintè aniversari de la caiguda del mur de Berlín es va estrenar a Vàrsovia un reportatge que mostrava fins a quin punt aquest fet marcava el final d'una època i el començament d'una altra totalment diferent per als polonesos i poloneses.

Si vols veure més vídeos relacionats amb els 20 anys sense Mur, clica aquí.
Escrit per: blogeuropa


Els autèntics polonesos i poloneses viuen en un país que només fa vint anys que va deixar de ser un país satèl·lit del bloc comunista i que des d’aleshores treballa per posar-se a l’alçada de la resta de països europeus occidentals.
Parle de gent oberta al canvi, però sense oblidar el seu passat i mantenint moltes de les seves tradicions intactes.

Si vols veure més vídeos relacionats amb els tòpics, clica aquí.

Escrit per: blogeuropa
Yaiza Santonja

Hola!
Sóc la Yaiza Santonja, tinc 20 anys i aquest any estic gaudint de la meua beca Erasmus a la ciutat polonesa de Lodz.
Fa dos anys vaig anar a viure a Barcelona per estudiar periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Jo sóc de Bocairent, un poble del País Valencià.
El millor d’aquesta experiència és l’oportunitat que estic tenint de conèixer gent d’arreu d’Europa, al mateix temps que conec un país amb moltes coses noves per mostrar com és Polònia.       Següent
|