Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Emma Coll , Praga
Escrit per: blogeuropa
L’artista txec David Černý és conegut mundialment per les seves escultures, sovint de gran complexitat tècnica i temàtica controvertida. Les seves obres estan repartides arreu de Praga, de manera que tothom pot gaudir del seu art. Un embrió a la façana d’un edifici, Freud que penja d’una mà, Kafka fent la metamorfosi o dos homes fent pipí a sobre de la República Txeca són algunes de les escultures que ens poden sorprendre per la ciutat. Ara per ara, però, el seu projecte més important és la MeetFactory, un centre internacional d’art contemporani sense ànim de lucre que té per objectiu promoure l’escenari artístic al país.

Categories: Emma Coll , Praga
Escrit per: blogeuropa
L’artista txec David Cerný és conegut mundialment per les seves escultures, sovint de gran complexitat tècnica i temàtica controvertida. Les seves obres estan repartides arreu de Praga, de manera que tothom pot gaudir del seu art. Un embrió a la façana d’un edifici, Freud que penja d’una mà, Kafka fent la metamorfosi o dos homes fent pipí a sobre de la República Txeca són algunes de les escultures que ens poden sorprendre per la ciutat. Ara per ara, però, el seu projecte més important és la MeetFactory, un centre internacional d’art contemporani sense ànim de lucre que té per objectiu promoure l’escenari artístic al país.Categories: Emma Coll , Praga
Escrit per: blogeuropa
Aquest octubre s’ha celebrat el Designblok, el Festival Internacional de Disseny a Praga. Aquest és l’esdeveniment més gran de disseny a centre Europa i agrupa moda, joieria i producte. L’objectiu principal és donar suport a joves dissenyadors. Un bon exemple n’és la Diploma Selection Competition on els millors alumnes de disseny a Europa presenten els seus treballs finals. Alhora però, aquest festival busca promoure el disseny de la República Txeca.

03/06/2016: Un gran zoo. Praga

Categories: Helena Molist , Praga
Escrit per: blogeuropa


Avui visitem el Zoo de Praga, considerat el quart millor parc zoològic del món. En descobrirem la història, des que va néixer l’any 1931 fins a l’actualitat, contemplarem els animals que hi viuen i explicarem com van superar les fortes inundacions de l’any 2002.
Categories: Helena Molist , Praga
Escrit per: blogeuropa


No cal gaire cosa per sentir-se com l'escriptor Franz Kafka o l'expresident Václav Havel a la ciutat de Praga. Visitarem els famosos cafès de la ciutat on des de fa molts anys s'han anat reunint tots els intel·lectuals, polítics i artistes de la ciutat. Actualment, però, els turistes es van apoderant d'aquests llocs històrics.

Publicitat


Anterior       Següent
|