LES NOSTRES EMISSIONS: al 33, els dissabtes i diumenges, a les 21.45, i al 3/24, els dissabtes, a les 11.00 i a les 18.00.


destacat mapa europa
Categories: Ariadna Reche , Londres
Escrit per: blogeuropa
Adaptant-se a les necessitats actuals de la ciutat, a Londres, moltes cabines telefòniques estan canviant radicalment el seu interior. Si fins fa uns anys la gent les feia servir per trucar, l’aparició dels telèfons intel·ligents i el boom digital en què vivim han fet que el seu ús caigués en picat. El Regne Unit disposava als anys 80 de 78.000 cabines telefòniques, actualment ja només en queden 7.500. Aquesta variació alarmant ha impulsat algunes empreses a crear-hi negocis per evitar-ne la desaparició.


Categories: Ariadna Reche , Londres
Escrit per: blogeuropa
Aquest passat 13 de setembre el Regne Unit canviava el seu bitllet de 5 lliures per una versió millorada del mateix. El nou model presenta una característica innovadora respecte d'altres monedes europees; és impermeable.
Els material usat en, com es diu aquí, el nou "fiver" és un plàstic prim i molt flexible. Aquest canvi allarga la vida útil de la moneda fins a dues vegades i mitja.
El bitllet antic encara segueix circulant però cada cop se’n veuen menys. El 5 de maig és l'últim dia que s'acceptarà a les botigues.


Categories: Ariadna Reche , Londres
Escrit per: blogeuropa
Actualment, prop de 8.000 persones dormen pels carrers de Londres almenys un cop l'any, i dues-centes ho fan regularment. Tot i així, Londres és una ciutat dotada de molts centres de caritat. Alguns ofereixen als sense sostre menjar; d'altres, ajut mental, i d'altres, allotjament per passar la nit. Però Unseen Tours els ofereix molt més que això: els proporciona un sou i una feina per parlar del que coneixen: el carrer. Aquesta organització, dirigida per voluntaris, busca sense sostre que puguin oferir tours alternatius per la ciutat.Categories: Ariadna Reche , Londres
Escrit per: blogeuropa
La tradició castellera va néixer fa vora dos-cents anys pels voltants de Tarragona i el Penedès. No és fins fa aproximadament quaranta anys, però, que es va estendre arreu de Catalunya i a les illes Balears. Actualment, amb el flux de gent que emigra del nostre país aquesta tradició està arrelant arreu del món. L’any passat, va arribar per primera vegada al Regne Unit amb la formació dels Castellers of London. Portar-los lluny de casa i fer-los conèixer no és fàcil. I encara menys si poden ser vistos com una activitat perillosa.
Categories: Ariadna Reche , Londres
Escrit per: blogeuropa
Adaptant-se a les necessitats actuals de la ciutat, a Londres, moltes cabines telefòniques estan canviant radicalment el seu interior. Si fins fa uns anys la gent les feia servir per trucar, l'aparició dels telèfons intel•ligents i el boom digital en què vivim han fet que el seu ús caigués en picat. El Regne Unit disposava als anys 80 de 78.000 cabines telefòniques, actualment ja només en queden 7.500. Aquesta variació alarmant ha impulsat algunes empreses a crear-hi negocis per evitar-ne la desaparició.

Publicitat


Anterior       Següent
|