LES NOSTRES EMISSIONS: al 33, els dissabtes i diumenges, a les 21.45, i al 3/24, els dissabtes, a les 11.00 i a les 18.00.


Mapa 2016-17 Volda Tampere Aarhus Hamburg Varsòvia Berlín Groningen Rotterdam Londres Cork Anvers Chichester Gant Maastrich Stuttgart Sankt Pölten Milà Venècia Reggio de l'Emilia Lisboa
Categories: Lídia Lizancos , Volda
Escrit per: blogeuropa
El black metal és un subgènere underground que prové del rock i es considera més fosc i més intens que el metal habitual. Va sorgir als anys vuitanta a Europa i es va fer famós per la seva filosofia satànica i anticristiana. Però no va ser fins als anys 90 quan va agafar molta embranzida a Escandinàvia. I durant aquest període, a Noruega, hi va haver suïcidis, assassinats, profanacions de tombes i crema d’esglésies.


Categories: Blanca Del Cacho , Milà
Escrit per: blogeuropa
Som al sud d'Itàlia, a la regió de la Pulla, a la província de Bari. Una zona d'altes temperatures estiuenques i de construccions curioses. Malgrat que no estem situats en el recorregut turístic italià per excel·lència, arribar a Alberobello és fàcil gràcies al ferrocarril, com a tot Itàlia. Però és més difícil sortir del poble, quan els trulli han aparegut davant teu.


01/06/2018: AQUESTA SETMANA

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
-Praga- -Artivistes

-Bolonya- -Gastronomia accessible

-Londres- -Els grafiters prefereixen Londres

-París- -Art refugiat
Categories: Emma Coll , Praga
Escrit per: blogeuropa
La descentralització, les monedes virtuals o com l’estat opera amb la nostra privacitat són temes infinits ara mateix. Per això, el grup d’artivistes txec Ztohoven ha creat el Paralelní Polis, un institut de criptoanarquia. Aquest espai promou les idees de llibertat, independència i desenvolupament de la societat i permet acostar a la ciutadania eines per esquivar el control dels estats en l’entorn virtual. Un bon exemple n’és la iniciativa del Cafè Bitcoin que, per a molta gent, serveix com a primer contacte amb les monedes virtuals.Categories: Judith Lleixà , Bolonya
Escrit per: blogeuropa
Les persones amb discapacitat física sovint es troben amb problemes per fer coses tan habituals en el seu entorn com treballar o anar a fer una copa amb els amics. A Bolonya, des del 2012, la inclusió està a l’ordre del dia. Els bars Senza Nome i l’Altro Spazio són dos bons exemples de com la diversitat pot esdevenir un guany. Els dos negocis han demostrat que els valors, idees i sentiments no hi entenen, de físic.
Publicitat


Anterior       Següent
|