Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


Mapa 2016-17 Esmirna Atenes Turku Lovaina Postdam Roskilde Tilburg Ormskirk Limerick Cassino Nàpols Guarda Leiria Praga Roma Florència Volda Aarhus Gant Stuttgart Lió París Lisboa

16/11/2018: Aquesta setmana

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
-Roskilde- -L'altre catedral

-Tilburg- -Festival Circolo

-Lausana- -Ser immigrant a Suïssa

-Bolonya- -El rei dels aperitius
Categories: Octavi Cortés , Roskilde
Escrit per: blogeuropa
Dinamarca ha tingut sempre una predilecció pel disseny i l’arquitectura. La seva preocupació pel medi ambient i l’impacte que tenen els edificis en el paisatge i la gent els ha fet triar els arquitectes més moderns per a la construcció dels edificis públics. És el cas de la incineradora de Roskilde, guanyadora de diversos premis i coneguda com l’altra catedral de Roskilde.

Categories: Tina Forest , Tilburg
Escrit per: blogeuropa
El Festival Circolo acosta a la ciutat de Tilburg els espectacles de circ contemporani de diferents companyies d’arreu d’Europa, uns espectacles dels quals poden gaudir grans i petits. Tot plegat en un ambient festiu i ple d’il·lusió i alegria, que fa arribar a tothom la màgia d’aquest vessant artístic que és el món del circ.

Categories: Marta Casado , Lausana
Escrit per: blogeuropa
Gairebé un 30% dels habitants de Suïssa són d’origen estranger, principalment italians, alemanys, francesos, portuguesos i espanyols. La majoria emigren a la confederació helvètica per tenir millors salaris, ja que el salari mitjà ronda els 6.500 euros. Tot i això, el nivell de vida en general és molt elevat.

Categories: Judith Lleixà , Bolonya
Escrit per: blogeuropa
En sortir de la feina o d’estudiar, els italians omplen bars i terrasses per fer “l’aperitivo”. És com fer unes tapes i un còctel. Entre tots, el que demana més gent és l’Spritz. Una combinació d’aigua carbonatada, vi i bíter, que li dona un color vermell brillant. Va adornat amb una generosa rodanxa de taronja. Una bona manera de posar punt final a les obligacions del dia.


Publicitat


Anterior       Següent
|