Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Mireia Moles , Zagreb
Escrit per: blogeuropa
L’Art Park i el túnel de Gric són dos espais situats al centre de Zagreb que han estat recuperats en els últims dos anys i que tenen molta popularitat. El primer era un parc abandonat que, des del mes del maig fins a l’octubre, acull diverses expressions artístiques i activitats culturals a l’aire lliure. El segon també acull tot tipus d’exposicions durant l’any.

Categories: Mireia Moles , Zagreb
Escrit per: blogeuropa
El mercat de Dolać aplega pagesos de tot Croàcia al centre de Zagreb de dilluns a diumenge. Tradicionalment hi venien les anomenades “kumicas”, que seguien el negoci de generació en generació, però el mercat també s'ha anat renovant. Tot i així, el seu producte estrella continua sent la crema de formatge, tan apreciada en la cuina croata, i la major part dels productes són d'origen nacional.Categories: Mireia Moles , Zagreb
Escrit per: blogeuropa
L'any 2006, una parella d'artistes croats es va preguntar què podien fer de tots els objectes que tenien de la seva relació, ja trencada. La resposta va ser una exposició en què molts dels seus amics van col·laborar. L'èxit va ser tan gran que el seu concepte ha acabat viatjant per tot el món, i a Zagreb tenen el seu màxim exponent, el Museu de les Relacions Trencades.

       
|