Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Eugènia Güell , Glasgow
Escrit per: blogeuropa
El Knockengorroch Festival és un festival on hi ha festa, nens, gossos i natura. Benvinguts a un lloc aïllat d'Escòcia on una vegada a l'any passen moltes coses.

Categories: Eugènia Güell , Glasgow
Escrit per: blogeuropa
Hem passat un hivern molt llarg i de molta neu, però el sol ja és aquí i amb ell, la música. Els dos carrers més cèntrics de Glasgow són famosos per la gran quantitat de músics que s’hi poden trobar alhora. Aquí teniu la prova que a Escòcia no només s’hi toca la gaita.


Categories: Eugènia Güell , Glasgow
Escrit per: blogeuropa
Hi ha un tema que a vegades és incòmode, però que alhora és inevitable. La mort, i com la vivim. Edimburg és una ciutat amb molta vida i amb molts cementiris, que enterren moltes històries i tot el passat d’una ciutat, els seus fets i la seva gent.Categories: Eugènia Güell , Glasgow
Escrit per: blogeuropa
Hi ha qui s'espera arribar a l'illa escocesa de Skye i trobar-hi els famosos paisatges, però no hi ha només això: si us perdeu per les carreteres hi trobareu artistes a cada quilòmetre que n’han après molt de la natura i que tenen molt a explicar a través del seu art.Categories: Eugènia Güell , Glasgow
Escrit per: blogeuropa
Cada 25 de gener, a Escòcia, els restaurants canvien els menús, els supermercats posen productes especials i tothom queda per sopar en algun lloc o altre. I atenció, perquè tot plegat és per celebrar l’aniversari de Robert Burns. Aquest senyor ja fa temps que va morir, però hi ha qui, avui en dia, paga 250 lliures per sopar a la seva casa natal i recordar-lo el dia del seu aniversari. De fet, hi ha qui està convençut que, sense ell, la identitat d’Escòcia avui no existiria.


       Següent
|