Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa

Arxius

Estas veient: 08 març 2019
Categories: Clara López , Aarhus
Escrit per: blogeuropa
Quan el ministre d'Agricultura de Dinamarca va anunciar el Pla d'Acció Ecològica per al país, ja fa tres anys, el va considerar el més ambiciós del món. Avui, la nació escandinava encara treballa per aconseguir ser el primer país que produeix tots els aliments de manera ecològica. Quins canvis ha experimentat el país des de l'anunci de les mesures? S'està avançant en la revolució ecològica?

Categories: Martí Abad , Roma
Escrit per: blogeuropa
Si per alguna cosa destaca Roma és per allò que va ser. Durant centenars d'anys, va ser considerada la ciutat més important del planeta. Però a tan sols uns quilòmetres de la part romana més antiga, s'aixeca un dels museus més peculiars de la capital italiana: és a l'aire lliure i ocupa un barri sencer. Es tracta del MURo, o, el que és el mateix, el museu d'art urbà de Roma.

Categories: Aina Sanllehí , París
Escrit per: blogeuropa
La tendència de roba "vintage" no para de créixer arreu d'Europa. França és un dels països on ha estat més ben rebuda. A París, les botigues "vintage" estan concentrades, sobretot, al barri de Le Marais, un dels que té més encant de la ciutat.

Escrit per: blogeuropa
Le Giubbe Rosse és una cafeteria del centre de Florència oberta des del 1896. Comença a guanyar popularitat com a lloc de trobada de jugadors d'escacs i intel·lectuals. Després, esdevé punt de reunió d'artistes futuristes. Durant les dues guerres mundials, s'hi frenen les activitats culturals i pateix una enorme repressió. Coneguem aquests 120 anys d'història i què s'hi fa avui en dia.