Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa

Arxius

Estas veient: 22 març 2019
Categories: Octavi Cortés , Roskilde
Escrit per: blogeuropa
Als afores de Roskilde, a prop de l'espai on es fa el famós festival de Roskilde, hi ha el museu Ragnarock. Aquest museu explora, a través de deu exposicions permanents, la música pop, rock i la cultura jove, tant danesa com internacional. En aquest reportatge explorarem el museu i com funcionen els museus a Dinamarca.

Categories: Mar Sardà , Lió
Escrit per: blogeuropa
Les traboules són una xarxa de passadissos i túnels secrets que teixeixen la ciutat de Lió. Al llarg de la història s'han utilitzat amb moltes finalitats diferents, i avui en dia són un autèntic tresor del patrimoni lionès.

Categories: Clara López , Aarhus
Escrit per: blogeuropa
Dinamarca es troba molt sovint entre els països més feliços del món, i molts es pregunten quin és el secret d'aquest país per arribar tan amunt en els rànquings internacionals que mesuren la felicitat. A banda de l'estat del benestar, la separació entre feina i vida privada o la llibertat, els experts apunten un ingredient que diferencia Dinamarca dels seus veïns nòrdics: el "hygge".

Categories: Aina Sanllehí , París
Escrit per: blogeuropa
El barri llatí, a la part dreta del riu Sena, va ser fa quaranta anys l'escenari d'una autèntica revolució. El moviment del Maig del 68 va començar a partir d'una revolta estudiantil i en poc temps es va convertir en un gran moviment social que paralitza tot el país.