Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa

Arxius

Estas veient: 01 març 2019
Categories: Cristina Alonso , Turku
Escrit per: blogeuropa
El mercat de peix de Turku es fa a la ciutat des de fa quaranta anys, tot i que la tradició pesquera a la zona és molt antiga. És tanta la seva importància a l'arxipèlag i al país, que és possible estudiar-hi pesca professionalment. L'Institut Livia és a Pargas, un poble pròxim a Turku.

Categories: Tina Forest , Tilburg
Escrit per: blogeuropa
El trencadís, típic del modernisme català i d'Antoni Gaudí, s'ha colat a Tilburg en forma de banc de carrer. El projecte Social Sofa omple diferents espais de la ciutat de Tilburg i de la resta del món amb nous llocs per seure, decorats amb mosaics de tot tipus i de tots colors.

Categories: Mar Sardà , Lió
Escrit per: blogeuropa
Lió ha estat escollida la millor ciutat per als estudiants de França, segons la revista l'Étudiant. La ciutat compleix amb èxit nombrosos criteris a banda de la qualitat de l'ensenyament. A més, els estudiants hi estan d'acord. Veiem què en pensen?

Escrit per: blogeuropa
Una dona és assassinada per violència masclista a Itàlia cada tres dies. A més, l'assetjament sexual als carrers i moltes altres actituds masclistes són generalitzats i, fins i tot, estan normalitzats. Les dones de l'associació Fiesolana 2b han engegat el projecte de la Biblioteca Feminista per fer-hi front. Hi podem trobar llibres i revistes de temàtica feminista i de gènere. També s'hi desenvolupen activitats amb l'objectiu d'empoderar les dones.