Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa

Arxius

Estas veient: 15 febrer 2019
Escrit per: blogeuropa
La Toscana és molt famosa per la seva gastronomia: "bistecca alla fiorentina", "tripa", "salumi"... i el pa. Què té d'especial el pa d'aquesta província? A la Toscana, el pa es fa sense sal. Quan els estrangers i els italians d'altres províncies el tasten, sovint el troben poc gustós. Però, per què fan el pa sense sal? Descobrim les tradicions que s'amaguen darrere d'aquest pa insípid.

Categories: Limerick , Andrea López
Escrit per: blogeuropa
Contrastant amb la foscor típica del clima irlandès i la mala reputació que es va guanyar la també coneguda com "ciutat de les navalles", la ciutat de Limerick compta amb nombroses peces de "street art",mostres d'art a l'aire lliure, accessibles per a tothom.

Categories: Maria Huguet , Gant
Escrit per: blogeuropa
Segur que coneixeu algú que ha estat scout, o potser vosaltres mateixos ho heu estat. L'escoltisme és un moviment que es practica arreu del món, però a Bèlgica, hi té un protagonisme indubtable. Descobrirem com s'organitza De Reiger, un grup d'escoltes de Gant, i quin tipus d'activitats duen a terme.

Categories: Maria Casas , Cassino
Escrit per: blogeuropa
El Nadal és l'època en què el carrer s'omple de més turistes, però a la via San Gregorio Armeno de Nàpols és destacable la quantitat de persones que visiten el carrer, tant se val si és juny com desembre. L'original pessebre neix a Nàpols, i és aquí on trobem escultors, platers i dauradors que treballen durant tot l'any perquè les seves obres estiguin presents a les cases només dues setmanes a l'any.