Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa

Arxius

Estas veient: 04 maig 2018

04/05/2018: AQUESTA SETMANA

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
-Praga- -Una ciutat de jazz

-Groningen- -El dia taronja

-Londres- -Books and roses

-Volda- -Cuinar per integrar
Categories: Elena Bulet , Praga
Escrit per: blogeuropa
Si camines de nit per Praga, trobaràs desenes de concerts de jazz. Tot tipus d’artistes de diverses nacionalitats. Per què aquest estil musical omple la ciutat? Què té d’especial? Històricament ha patit repressió? Aquest reportatge pretén reflectir una petita vivència del jazz a Praga, de la mà dels seus millors músics.
Categories: Júlia Oliveras , Groningen
Escrit per: blogeuropa
El 27 d’abril és el dia més important de l’any per als holandesos: és el Dia del Rei. Però aquest any pren una nova dimensió. Aquest any, la ciutat escollida pel rei és Groningen. Aquesta festivitat és per celebrar el naixement del rei Guillem Alexandre. Durant tot el dia hi ha una gran varietat d’activitats a la capital del nord dels Països Baixos, on els concerts són la principal atracció per a les més de 80 mil persones que visiten la ciutat amb motiu d’aquesta diada.
Categories: Berta Álvarez , Londres
Escrit per: blogeuropa
La comunitat catalana a la Gran Bretanya és cada dia més gran. Per aquest motiu, moltes de les nostres tradicions es traslladen a la capital britànica, Londres. Un dels dies que no hi podia faltar és Sant Jordi. Al Borough Market, el dia 22 d’abril, s’hi van aplegar un bon munt de persones interessades a saber més coses de la nostra tradició. Tampoc hi van faltar les roses, els llibres ni els castells.Categories: Lídia Lizancos , Volda
Escrit per: blogeuropa
React és una organització voluntària de joves, formada majoritàriament per estudiants i refugiats. A Volda hi ha un dels equips, que se centra sobretot en treballs d’integració i trobades culturals, mitjançant diferents activitats, com ara la cuina.