Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa

Arxius

Estas veient: 25 maig 2018

25/05/2018: AQUESTA SETMANA

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
-Praga- -Llum negre entre bambolines

-Groningen- -Adaptació al terreny

-París- -El 6b, adreça de cultura

-Lovaina- -Comença l’estiu, anem de rebaixes
Categories: Elena Bulet , Praga
Escrit per: blogeuropa
A Praga és molt habitual que hi hagi obres del Black Light Theatre. Però en què consisteix el teatre negre? La combinació de rajos ultraviolats, disfresses fluorescents i persones vestides de negre fa que els espectacles del Black Light Theatre siguin màgics. Per observar com funciona, res millor que entrar en un teatre i estar entre bambolines.




Categories: Júlia Oliveras , Groningen
Escrit per: blogeuropa
Com t’adaptes a viure en un territori al nivell del mar o, fins i tot, per sota? Els holandesos, amb el temps, ho han aconseguit. És més, han fet d’aquest hàndicap un avantatge per al seu dia a dia.
Cases flotants, vaixells transformats en habitatges o ciutats on els canals són carrers, i les petites embarcacions, cotxes.
Una nova manera de viure. Una nova manera d’adaptar-se al fet de ser un país per sota del nivell del mar. Són els Països Baixos.



Categories: Marta Campabadal , París
Escrit per: blogeuropa
Visitem el 6b, un centre de difusió i creació cultural situat al nord de París, concretament al municipi de Saint-Denis. El centre disposa de 180 tallers on artistes residents lloguen espais per treballar-hi, així com espais comunitaris on s’organitzen exposicions i activitats culturals.


Categories: Paula Rodríguez , Lovaina
Escrit per: blogeuropa
Un cop a l’any, la ciutat de Lovaina tanca les botigues més tard de les 18.00, i per què? Pel Dia del Comerç, que ha convertit tot el centre del municipi en una platja envoltada de bars i restaurants acompanyats amb música electrònica que ha fet vibrar els carrers principals del centre de la ciutat durant tot el dia: de les 9 del matí fins a les 12 de la nit.