LES NOSTRES EMISSIONS: al 33, els dissabtes i diumenges, a les 21.45, i al 3/24, els dissabtes, a les 11.00 i a les 18.00.


destacat mapa europa

Arxius

Estas veient: 11 maig 2018

11/05/2018: AQUESTA SETMANA

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
-Florència- -Arribar i moldre... el gelat

-Lovaina- -Dissenyant la ciutat del futur

-Lausana- -Una universitat model

-Zagreb- -“Kumicas” i crema de formatge
Escrit per: blogeuropa
El gelat és una de les obsessions dels italians, i encara més dels florentins, ja que va ser en aquesta ciutat on es va crear el gelat tal com sabem que és avui dia. Els dies 20, 21 i 22 d’abril s’ha celebrat, a Florència, la primera ronda classificatòria del concurs Il Gelato in Festival, i “Blog Europa” ha acompanyat Gaia Mecocci, una gelatera florentina que tot just fa un any i mig que es mou pel món del gelat, en la seva aventura.



Categories: Paula Rodríguez , Lovaina
Escrit per: blogeuropa
La ciutat de Lovaina s’ha transformat durant 4 dies en un centre tecnològic i cultural a causa de la celebració de la primera edició de l’AND&SUMMIT FESTIVAL, un esdeveniment que tracta de la intersecció de la tecnologia, la creativitat, la salut i l’art, per tal de crear les ciutats del futur.




Categories: Marta Casado , Lausana
Escrit per: blogeuropa
L’École Polythécnique Fédérale de Lausanne (EPFL) està considerada una de les millors universitats del món en l’àmbit tecnològic. Gràcies al seu prestigi, la institució atrau estudiants de fins a 125 nacionalitats diferents. Un dels espais més emblemàtics d’aquesta universitat és la seva biblioteca, el Rolex Learning Center, una edifici referent a nivell arquitectònic que va ser finançat, entre d’altres empreses privades, per Rolex, que li va donar el nom.



Categories: Mireia Moles , Zagreb
Escrit per: blogeuropa
El mercat de Dolać aplega pagesos de tot Croàcia al centre de Zagreb de dilluns a diumenge. Tradicionalment hi venien les anomenades “kumicas”, que seguien el negoci de generació en generació, però el mercat també s'ha anat renovant. Tot i així, el seu producte estrella continua sent la crema de formatge, tan apreciada en la cuina croata, i la major part dels productes són d'origen nacional.