Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa

Arxius

Estas veient: 05 març 2018

05/03/2018: AQUESTA SETMANA

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
-Roskilde- -Contra la foscor, Frost

-Milà- -Els “trulli”, noves cases del passat

-Roskilde- -Falsos mites vikings

-Weimar- -Cultura que es palpa
Categories: Mar Garro , Roskilde
Escrit per: blogeuropa
Durant els mesos de gener i febrer el sol marxa a les cinc de la tarda a Dinamarca. Els dies curts i freds d’hivern poden arribar a condicionar la manera com viuen i es relacionen els seus habitants, fins i tot, els poden generar símptomes del “winter blues”. Tot i així, la gent ha sabut trobar solucions per afrontar aquests mesos: la més original, el festival de la música i la llum FROST, a Copenhaguen.
Categories: Blanca Del Cacho , Milà
Escrit per: blogeuropa
Som al sud d'Itàlia, a la regió de la Pulla, a la província de Bari. Una zona d'altes temperatures estiuenques i de construccions curioses. Malgrat que no estem situats en el recorregut turístic italià per excel·lència, arribar a Alberobello és fàcil gràcies al ferrocarril, com a tot Itàlia. Però és més difícil sortir del poble, quan els “trulli” han aparegut davant teu.
Categories: Raquel Gil , Roskilde
Escrit per: blogeuropa
Una de les cultures que ha estat més modificada al llarg de la història ha sigut la dels Vikings. S'ha arribat a un punt on s'han transformat tant els conceptes, que s'han creat alguns d'erronis. Aquest reportatge se centra en tres idees principals per intentar desmitificar-les, ja que es tenen com a veritats universals, tot i no ser certes.


Categories: Michelle Borráz , Weimar
Escrit per: blogeuropa
Weimar és un dels llocs amb major riquesa cultural de tota Europa. Té 14 edificis patrimoni de la humanitat per la Unesco. Això es pot palpar en cada un dels seus carrers, degut a totes les celebritats que hi van viure.