Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa

Arxius

Estas veient: 06 maig 2016

06/05/2016: CAPÍTOL 251

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
Aquest dissabte 07 de maig a les 21:30 no et perdis al Canal 33 el capítol número 251 de Blog Europa on podreu veure els següents reportatges:

-Anvers- La capital dels diamants.

-Niça- Un museu a cel obert.

-Växjö- Esport sota zero.

-Florència- Artesania a la fira.
Categories: Berta Heredia , Anvers
Escrit per: blogeuropaAnvers es coneix com la capital dels diamants. Dins de la ciutat hi ha un districte d’un quilòmetre quadrat dedicat exclusivament a la talla i venda d’aquestes pedres precioses. Aquest negoci va començar al segle XVI i actualment passen per la ciutat belga el 70% dels diamants que es venen a tot el món, més de 14 mil milions d’euros en diamants polits.
Categories: Alejandro Grande , Niça
Escrit per: blogeuropaEscultures, instal.lacions lluminoses o missatges optimistes fan d'un viatge en tramvia una experiència artística. L'art acompanya els viatgers del tramvia niçard. Al llarg del seu recorregut, diverses obres d'art contemporani d'artistes internacionals componen un museu a cel obert amb la intenció de fer arribar la cultura als barris menys cèntrics.
Categories: Marina Uroz , Växjö
Escrit per: blogeuropa


L'hivern nòrdic és llarg i dur, amb temperatures que arriben als vint graus sota zero. Però la població sueca, una de les més actives del món pel que fa a esports, no deixa que res l'aturi durant els mesos de més fred. Les activitats esportives i de lleure a l'àrea de Lapònia assoleixen el seu màxim esplendor amb l'arribada de la neu.
Categories: Cristina Oriol , Florència
Escrit per: blogeuropa


A Florència, des de fa 80 anys, se celebra la Fira de l'Artesania Internacional. Un punt de trobada d'artesans de tot arreu i de les diferents regions d'Itàlia per vendre i donar a conèixer els seus productes. Molts visitants no s'han volgut perdre l'oportunitat de comprar alguns productes que, normalment, no es troben a les botigues convencionals.