Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa

Arxius

Estas veient: 18 setembre 2015

18/09/2015: Capítol 222

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
Aquest dissabte 19 de setembre a les 21:30 no et perdis al Canal 33 el capítol número 222 de Blog Europa on podràs veure les següents ciutats:

-Lovaina- El lloc més lleig.

-Stirling- Un ascensor per a vaixells.

-Volda- Educats per ser persones independents.

-la Haia- Laboratori de música electrónica.
Categories: Carlota Camps , Lovaina
Escrit per: blogeuropa
El 2008 un diari holandès va classificar Charleroi com la ciutat més lletja del món. La taxa d'atur en aquesta ciutat belga és del 23%, tres vegades superior a la mitjana del país, i la taxa de pobresa supera el 28%. Però davant aquest context, també hi ha qui sap jugar amb el clixé de la ciutat i proposa fer-hi una ruta pels llocs més lletjos, com fàbriques abandonades que recorden el passat industrial de la ciutat

Categories: Eduard Figueres , La Haia
Escrit per: blogeuropa
Es pot crear música electrònica sense ordinadors? En el si del Conservatori de la Haia, hi ha l'Institut de Sonologia, un centre històric que fa 50 anys que treballa en la recerca i la creació artística en el camp de la música electrònica. Es tracta, però, d'una música electrònica totalment diferent de la que sona a les discoteques.Categories: Glòria Ribugent , Stirling
Escrit per: blogeuropa
El Forth and Clyde és el canal més antic d'Escòcia, de l'any 1790. Després d'estar tancat un temps, als anys noranta es va engegar un pla de recuperació que també ha inclòs la construcció de la roda de Falkirk, el primer ascensor rotatori de vaixells del món. Una infraestructura que, a part de ser útil, és també una atracció turística que reuneix desenes de milers de visitants cada any. A més, la restauració del Forth and Clyde ha comportat una millora de la qualitat de vida dels veïns, que han vist com el canal, que fa pocs anys era un abocador ple de deixalles, s'ha transformat en una gran zona verda.


Categories: Irina Cluet , Volda
Escrit per: blogeuropa
Les activitats d'oci que es fan a l'aire lliure són molt populars a Noruega. Alguns passen el temps pescant, altres fent passejades en barca o caminades. A la majoria de nens noruecs se'ls ensenya a ser independents i a participar en la presa de decisions a partir d'aquest sistema.